لوگو افق رادیس

عناوین این مطلب

اگر وقت کافی برای مطالعه مقاله ندارید، مشاورین ما به صورت کاملا رایگان در خدمت شما هستند
ثبت برند مادرید

ثبت برند جهانی در این مقاله در رابطه با ثبت برند جهانی یا برند مادرید مزایای ثبت برند بین المللی همچنین کشور های طرف قرارداد در ثبت برند مادرید مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت آن از صفر تا صد برای شما عزیزان توضیح داده شده است.
در کشورهای مختلف ثبت برند دارای مشکلات مختلفی بود ، مشکلاتی همچون ارائه درخواست به زبان مربوط به آن کشور ، طی کردن مراحل و شرایط قانونی ثبت برند مربوط به آن کشور و زمان بسیار زیادی که باید در این باره صرف می شد ، وجود داشت.
اما مهمترین مشکلی که در این میان وجود داشت ، این بود که صاحبین یک برند ممکن بود با دلایل مختلف نتوانند برند خود را در کشوری دیگر و مطابق با شرایط ان کشور به ثبت برسانند که این موضوع باعث می شد روال ثبت علامت تجاری یا از ابتدا دنبال شود و یا قید ثبت برند در کشور دیگر زده شود.
به همین دلیل در راستای حذف این مشکلات و تسهیل عملیات ثبت برند و حمایت بین المللی از یک برند در کشور های مختلف و همچنین دفاع از حقوق برند های مختلف تعدادی از کشور ها ی عضو کنوانسیون پاریس  گرد هم جمع شدند و اتحادیه ای را تشکیل دادند تا بر اساس قوانین این اتحادیه بتوانند از مالکیت معنوی و صنعتی کشور های عضو در راستای مقررات کنوانسیون پاریس حمایت کنند.
 این کنوانسیون در نهایت سیستمی را برای ثبت بین المللی برند در نظر گرفت و به تصویب رساند تحت عنوان سیستم مادرید که این سیستم در واقع دستور العمل ها و آئین نامه های مرتبط با تعریف و ثبت برند در حوزه های بین المللی می باشد و کشور های عضو این کنوانسیون می توانند برای ثبت برند خود در این سیستم ثبت نام کرده و از مزایای این سیستم استفاده نمایند که خوشبختانه ایران به عنوان یکی از اعضا اصلی این کنوانسیون شناخته می شود.

سیستم بین المللی مادرید چیست ؟

سیستم بین المللی مادرید از دو معاهده تشکیل شده است.
معاهده و یا موافقتنامه مادرید و پروتکلی مرتبط با آن که البته آئین نامه‌هایی هم در این میان وجود دارد.
این سیستم در حال حاضر دارای ۸۵ عضو اصلی می‌باشد که همه این اعضا برند‌ها و علامت‌های تجاری ثبت شده در این سیستم را قبول داشته و از حقوق آن دفاع می‌کنند.
سیستم بین المللی مادرید به گونه‌ای طراحی شده که افراد متقاضی برای ثبت برند ابتدا باید برند و علامت تجاری خود را مطابق با شرایط و قوانین داخلی کشور خود و در اداره مالکیت معنوی و صنعتی کشور خود به ثبت برسانند و سپس از طریق ارسال درخواستی به یکی از شعب و یا نمایندگی‌های فعال این سیستم در منطقه برند خود را بر اساس این سیستم به ثبت بین المللی برسانند.

مزایای ثبت برند مادرید

از مزایای مهم ثبت برند بین المللی و علائم تجاری در سیستم مادرید حمایت بین المللی از برند می‌باشد.

متقاضیان ثبت برند بین المللی ابتدا برند خود را در داخل کشور خود و با شرایط قانونی کشور خود به ثبت می‌رسانند و سپس با تسلیم اظهارنامه‌ای بین المللی از طریق اداره مالکیت صنعتی به سازمان ثبت بین المللی برند معروف به سازمان WIPO نه تنها برند خود را بین المللی کرده‌اند و اعتبار زیادی برای آن اختیار کرده‌اند بلکه می‌توانند در این درخواست ثبت از این سازمان حمایت و تایید همه کشور‌های عضو این سازمان را داشته باشند.
یعنی تنها با ارائه یک اظهارنامه به سازمان WIPO حمایت و تایید ۸۵ کشور دیگر را خواهند داشت.
مزیت دیگر این روش این است که ثبت برند بصورت بین المللی دیگر نیازی به دوندگی و گذاشتن وقت زیاد و ثبت در همه کشور‌ها بصورت جداگانه ندارد.
ضمن اینکه ثبت برند در سازمان جهانی WIPO ارزان‌تر و موثر‌تر است و اعتبار بسیار بیشتری دارد.

متقاضی با دادن یک تقاضا به زبان انگلیسی، فرانسوی و یا اسپانیایی و پرداخت تنها یک تعرفه می‌تواند برند خود را ثبت کند و برای هر ثبت بصورت جداگانه نیازی به پرداخت‌های مختلف نخواهد داشت.
فرانک سوئیس واحد پولی است که برای هزینه‌های ثبت بین المللی برند در نظر گرفته شده است.
البته وقتی برند و علامت تجاری بصورت بین المللی ثبت شود باید در هنگام هر گونه تغییر در شکل و ظاهر برند و یا طبقات و موضوع برند ضمن انجام این تغییرات در اداره مالکیت معنوی ایران باید با ارسال تقاضانامه‌ای در سازمان جهانی WIPO هر اعمال شود.
وقتی برندی بصورت بین المللی به ثبت برسد اداره مبدا نیازی به طبقه طبقه‌بندی کالاها و خدمات و انتشار موضوع ثبت برند در روزنامه رسمی کشور متبوع خود نخواهد داشت.

برای دریافت خدمات، با ما در ارتباط باشید
ساعت پاسخگویی روز‌های کاری از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ عصر
مشاوره رایگان
مشاوره رایگان
تنها با پر کردن فرم زیر برای شما

کارشناسان حرفه ای ما با شما تماس خواهند گرفت و از ایده تا پایان راه با شما هستند

کارشناسان حرفه ای ما با شما تماس خواهند گرفت و از ایده تا پایان راه با شما هستند

مدارک ثبت برند بین المللی

وقتی برند در داخل کشور به ثبت رسید برای ثبت برند در سازمان جهانی ثبت برند بر اساس سیستم مادرید باید مدارک و مستندات زیر اماده و ارائه شود:

  • نامه درخواست برای ثبت بین المللی برند. در این نامه باید کشور‌هایی که نیاز است برند را حمایت کنند نام برده شود.
  • معرفی نامه بر روی سربرگ رسمی شرکت همراه با امضا مدیران و دارندگان حق امضا شرکت (برای افراد حقوقی)
  • کپی کارت ملی و شناسنامه مدیران و دارندگان حق امضا مجاز شرکت
  • اظهارنامه و اصل گواهی ثبت علامت تجاری در ایران
  • تکمیل و ارائه فرم لاتین درخواست ثبت برند به همراه نام کشور‌های مورد نظر
  • برگه محاسبه هزینه‌ها که تایید و امضا شده باشد
  • رسید مربوط به پرداخت هزینه‌های ثبت بین المللی برند

ثبت بین المللی برند در سازمان جهانی ثبت برند WIPO بر اساس سیستم مادرید و پروتکل الحاقی این سیستم بهتر است توسط وکلای خبره و کاردان موسسه حقوقی ویونا انجام شود.
ما سال‌ها است این وظیفه را عهده دار هستیم و به شرایط و قوانین بین المللی ثبت برند تسلط کافی را داریم و می‌توانیم موضوع ثبت جهانی برند شما را تضمین کنیم.

فراموش نکنید ثبت برند مادرید (برند بین المللی) به شما اعتبار بیشتری خواهد داد و دیگر نیازی به ثبت برند با قوانین و مقررات هر یک از کشور‌های طرف مقابل خود نخواهید داشت.
در هزینه‌ها و زمان خود به شدت صرفه جویی خواهید کرد و ارزش برندینگ سازمانی خود را نیز به شکل زیادی افزایش خواهید داد.

نحوه ثبت برند جهانی

ثبت برند مادرید همان ثبت برند بین المللی را می‌گویند.
اگر شما بخواهید از ثبت‌های متوالی و هزینه‌های پی در پی ثبت برند در کشور‌های دیگر رها شوید و یکبار فقط برند خود را بصورت بین المللی به ثبت برسانید نیازمند یکسری قوانین و مقررات است.
همانطور که گفته شد نحوه ثبت برند جهانی به اینگونه است که باید با تابعیت از قوانین سیستم مادرید برند را در سازمان جهانی ثبت برند یا wipo به ثبت رساند.
از آنجایی که ایران هم جزو کشور‌های عضو این اتحادیه و سازمان جهانی ثبت برند است نحوه ثبت برند جهانی بسیار راحت است، شما به راحتی می‌توانید برندی که متناسب با شرایط قانونی تعریف شده در استاندارد‌های سازمان جهانی ثبت برند باشد را بصورت بین المللی به ثبت برسانید مشروط به اینکه ابتدا برند را در داخل کشور خودتان بصورت رسمی و قانونی به ثبت برسانید.

ثبت برند در مادرید

در حقیقت پیش شرط ثبت برند بین المللی، ثبت داخلی برند در کشور متقاضی است.
قوانین ثبت برند در ایران دقیقا الگو گرفته از قوانین بین المللی ثبت برند با چند تفاوت جزئی است.
بنابراین بیشترین تاثیر در پذیرش برند شما را طرح قابل قبول شما خواهد داشت.
کشور‌هایی که برند خود را بصورت جهانی به ثبت رسانده باشند دیگر نیازی نیست در سایر کشور‌ها بصورت جداگانه برند خود را ثبت نمایند و با ثبت برند خود فقط یک بار بصورت جهانی برند شما در بیش از 85 کشور معتبر شناخته می‌شود و مورد حمایت می‌باشد.
جهت ثبت جهانی برند پس از اینکه برند خود را در داخل ایران به ثبت رساندید بایستی درخواستی به دفاتر منطقه‌ای سازمان ثبت جهانی برند ارسال کنید.

ثبت علائم تجاری جهانی

جهت ارائه درخواست باید عنوان اداره ثبت کننده علامت تجاری آورده شود و همچنین در این فرم و یا برگه باید نام کشور‌هایی را که می‌خواهید از برند شما حمایت کنند را در فرم ذکر کنید.
سپس دقیقا همان مدارکی که برای ثبت داخلی برند ارائه کردید را باید آماده و ارائه نمایید و تفاوتی در این اسناد نباید باشد، گواهینامه ثبت برند بصورت داخلی و اظهارنامه ثبت برند نیز باید پیوست شود.
اگر متقاضی یک شخصیت حقوقی بود باید معرفی نامه‌ای بر روی سربرگ اصلی شرکت به همراه وکالتنامه وکیل شرکت یا نماینده ثبت برند شرکت ارائه شود.
سپس در سایت سازمان جهانی ثبت برند باید با توجه به نوع برند مورد درخواست و تقاضای ثبت در کشور‌های  عضو موافقتنامه هر یک از فرم‌های  MM3, MM2, MM1 تهیه شود و در سه نسخه تکمیل شود.
در آخرین مرحله از نحوه ثبت برند جهانی باید هزینه‌های ثبت برند با واحد پول سوئیس یعنی فرانک پرداخت شود.
نسبت تعیین هزینه‌های ثبت جهانی برند به تعداد کشور‌های مورد درخواست شما برای حمایت از برند، تعداد طبقات ثبت برند و کالاهایی که خواهان ثبت برند برای انها هستید بستگی دارد.

اختیارات نمایندگی ها در سازمان جهانی

سازمان جهانی ثبت برند برای سهولت کشور‌ها و متقاضیان ثبت برند در هر منطقه اقدام به ایجاد یک نمایندگی اصلی نموده، درخواست‌های ثبت برند برای این نمایندگی‌ها و به زبان‌های انگلیسی، فرانوسی و یا اسپانیایی باید ارسال شود . این نمایندگی ها کاملا اختیارات لازم برای ثبت برند را دارند.
برای ثبت برند بصورت بین المللی و جهانی باید تخصص لازم حقوقی بخصوص در موضوعات قانونی و حقوقی بین المللی را داشته باشید و وکلای خبره از دیدگاه سازمان جهانی ثبت برند شناخته تر بوده و درخواست های انها بهتر مورد بررسی قرار می گیرد. از این رو برای سهولت در امر ثبت بین المللی و یا جهانی برند و علامت تجاری خود بهتر است با مشاورین کار آزموده شرکت افق فرساد رادیس تماس گرفته و از خدمات و تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید.

کشورهای طرف قرارداد در ثبت برند مادرید

کشورهای طرف قرارداد موافقتنامه و پروتکل مادرید

  1. آندورا
  2. آلبانی
  3. آنگولا
  4. آذربایجان
  5. آرژانتین
  6. آنتیگوا و باربودا
  7. استرلیا
  8. ارمنستان
  9. الجزایر
  10. افغانستان
  11. اتریش
  12. باهاما
  13. بحرین
  14. بنگلادش
  15. باربادوس
  16. بلاروس
  17. بلژیک
  18. بلیز
  19. بنین
  20. بوتان
  21. بولیوی ( ایالت چند ملیتی )
  22. بوسنی و هرزگوین
  23. بوتسوانا
  24. برزیل
  25. برونئی دارالسلام
  26. بلغارستان
  27. بورکینافاسو
  28. بروندی
  29. کامبوج
  30. کامرون
  31. کانادا
  32. کیپ ورد
  33. جمهوری آفریقای مرکزی
  34. چاد
  35. شیلی
  36. چین
  37. کلمبیا
  38. کومور
  39. کنگو
  40. کاستاریکا
  41. ساحل عاج
  42. کرواسی
  43. کوبا
  44. قبرس
  45. جمهوری چک
  46. کره
  47. کنگو
  48. دانمارک
  49. جیبوتی
  50. دومینیکا
  51. جمهوری دومینیکن
  52. اکوادور
  53. یونان
  54. السالوادور
  55. گینه استوایی
  56. اریتره
  57. استونی
  58. اتیوپی
  59. فیجی
  60. فنلاند
  61. فرانسه
  62. گابن
  63. گامبیا
  64. گرجستان
  65. آلمان
  66. غنا
  67. قبرس
  68. گرانادا
  69. گواتمالا
  70. گینه
  71. گینه بیسائو
  72. گویان
  73. هائیتی
  74. مقدس
  75. هندوراس
  76. مجارستان
  77. ایسلند
  78. هند
  79. اندونزی
  80. ایران
  81. عراق
  82. ایرلند
  83. اسرائیل
  84. ایتالیا
  85. جامایکا
  86. ژاپن
  87. اردن
  88. قزاقستان
  89. کنیا
  90. کویت
  91. قرقیزستان
  92. لائوس
  93. لتونی
  94. لبنان
  95. لسوتو
  96. لیبریا
  97. عربی
  98. لیختن اشتاین
  99. لیتوانی
  100. لوکزامبورگ
  101. جمهوری مالاگازی
  102. مالاوی
  103. مالزی
  104. مالی
  105. مالت
  106. موریتانی
  107. موریس
  108. مکزیک
  109. موناکو
  110. مغولستان
  111. مونته نگرو
  112. مراکش
  113. موزامبیک
  114. میانمار
  115. نامیبیا
  116. نپال
  117. هلند
  118. نیوزلند
  119. نیکاراگوئه
  120. نیجر
  121. نیجریه
  122. نروژ
  123. عمان
  124. پاکستان
  125. پاناما
  126. گینه نو
  127. پاراگوئه
  128. پرو
  129. فیلیپین
  130. لهستان
  131. پرتغال
  132. قطر
  133. جمهوری کره
  134. جمهوری مولداوی
  135. رومانی
  136. روسیه
  137. رواندا
  138. سنت کیس و نویس
  139. سنت لوسیا
  140. سنت وینسنت و گرنادینها
  141. ساموآ
  142. سان مارینو
  143. سائوتومه و پرینسیپ
  144. عربستان
  145. سنگال
  146. صربستان
  147. سیشل
  148. سیرا لئون
  149. سنگاپور
  150. اسلواکی
  151. اسلوونی
  152. سومالی
  153. آفریقا جنوبی
  154. اسپانیا
  155. سریلانکا
  156. سودان
  157. سورینام
  158. سوایزلند
  159. سوئد
  160. سوییس
  161. سوریه
  162. تاجیکستان
  163. تایلند
  164. مقدونیه
  165. تونگا
  166. ترینیداد و توباگو
  167. اوگاندا
  168. اوکراین
  169. امارات
  170. انگلستان
  171. تانزانیا
  172. آمریکا
  173. اروگوئه
  174. ازبکستان
  175. ونزوئلا
  176. ویتنام
  177. یمن
  178. زامبیا
  179. زیمباوه

گفتگو در مورد این مقاله

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x